×
Ürünler Sepete Eklendi
3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz.
Whatsapp0 532 384 17 70
0
DURANMOTOR

Motosiklet Neopren Yüz-Boyun Maksesi Uzun Model

46,75 TL

3.000₺ üzeri Ücretsiz Kargo

3.000₺ altı siparişlerde kargoyu ALICI ÖDER

Güvenilir Alışveriş


ÖNEMLİ NOT;
Ürün sürekli kapalı ambajında durduğundan paketi açtığınızda neopren malzemenin kokusu yoğun bir şekilde hissetmeniz gayet normaldir. Lütfen ürün kısa süre havalandırdıktan sonra kullanmaya başlayınız.

 MOTOSİKLET RÜZGAR-SU GEÇİRMEZ %100 NEOPREN KUMAŞ UZUN MODEL YÜZ-BOYUN MASKESİ

%100 Neopren

Su-Rüzgar-Soğuk Geçirmez

Koku Yapmayan Antialerjik Yapı

Burun Havalandırması

Çift Taraflı Kullanım Olanağı

Cırtlı Pratik Kullanım

Yıkanabilir Malzeme

Kaskta Buğu Yapmayı Önleyici Havalandırmalar

 MOTUL   STICKER HEDİYE!

AYNI GÜN   ÜCRETSİZ KARGO! 

Tüm siparişleriniz profesyonel e-ticaret ekibimiz tarafından kargo süresince zarar görmeyecek şekilde özenle hazırlanmaktadır. 

Tüm müşterilerimize keyifli alışverişler dileriz...



Stok Kodu maske
Barkod maske
KDV %20
Kategoriler ÇANTA&GİYİM, HAFTANIN FIRSATLARI
Markalar DURANMOTOR
Etiketler Motosiklet Neopren Yüz-Boyun Maksesi Uzun Model
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap