×
Ürünler Sepete Eklendi
3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz.
Whatsapp0 532 384 17 70
0
DURANMOTOR

Castrol Power 1 4T 15W50 1 Lt Motosiklet Yağı (Ü.T. 2021)

220,00 TL

3.000₺ üzeri Ücretsiz Kargo

3.000₺ altı siparişlerde kargoyu ALICI ÖDER

Güvenilir Alışveriş


Castrol POWER1 ileri formülasyon teknolojisi ile geliştirilmiş olup 100 yıldan fazla motosiklet yağlama deneyimi ile desteklenmektedir.

Power Release Technology™  ile güçlendirilmiş Castrol POWER1 4T 10W, 4 zamanlı motorlarda sürtünmeyi optimize eder ve bu da motosiklet tutkunlarına gazı çevirdikleri anda üstün bir ivme sağlar.

Gücün sürekliliğini sağlayan teknolojisi ile Castrol POWER 1, sürüş keyfini zirvede yaşamak isteyen motosiklet kullanıcılarına özel olarak tasarlanmıştır.

Yüksek kaliteli, gelişmiş bu 4 zamanlı yağ, motoru özellikle motor gücünü azaltan depozitlerden korumak için geliştirilmiştir. Zorlu şartlarda gerçekleştirilen motor testlerinde, yağ değişim aralığı boyunca depozit kontrolü sağladığı  ve motor gücünü koruduğu kanıtlanmıştır.

ONAY VE SPESİFİKASYONLAR:

API SN

JASO MA-2



Stok Kodu CASTROL
Barkod CASTROL
KDV %20
Kategoriler Motor Ve Yağ Katkıları, HAFTANIN FIRSATLARI
Markalar DURANMOTOR
Etiketler Castrol Power 1 4T 15W50 1 Lt Motosiklet Yağı (Ü.T. 2021)
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap