×
Ürünler Sepete Eklendi
3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. 3.000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo Tüm sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Siparişlerinizi en hızlı şekilde hazırlamaya çalışıyoruz.
Whatsapp0 532 384 17 70
0
DURANMOTOR

ALARMLI DİSK KİLİDİ ÖN VEYA ARKA DİSK KİLİDİ 3 ANAHTARLI

516,79 TL

3.000₺ üzeri Ücretsiz Kargo

3.000₺ altı siparişlerde kargoyu ALICI ÖDER

Güvenilir Alışveriş

ÇOK ÖNEMLİ

ALARMLI DİSK KİLİDİ, 3 ADET DÜZ ANAHTARLI,
LOKMA SIYIRAN BAŞ MİNİ ANAHTAR DEĞİLDİR    

SÜPER YÜKSEK KALİTE, EKONOMİK FİYAT
MONERO kaliteli kilitlerle, motosikletinizi güvenle kilitleyebilirsiniz. 110 Desibel ses gücüne sahip Alarmlı disk kilidi ile motosikletiniz hem güvende, hemde olabilecek tehlikelere karşı bağırmaya hazır. Suya dayanaklıdır.


   MONERO ALARMLI DİSK KİLİDİ

Alarmlı Model

Çelik Alaşımlı

110 Desibel ses gücü

Çift Fonksiyonlu

Suya Dayanaklıdır.

İlk darbe veya harekette Alarm devreye girer ve bir süre sonra kendiliğinden susar. Darbe veya hareket devam ederse alarm sürekli çalmaya başlar.



Stok Kodu ALARM1
Barkod ALARM1
KDV %20
Kategoriler Aydınlatma
Markalar DURANMOTOR
Etiketler ALARMLI DİSK KİLİDİ ÖN VEYA ARKA DİSK KİLİDİ 3 ANAHTARLI
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap